Kies uit complete pakketten

Kies een compleet pakket! Of laat uw wensen volledig samenstellen, voor elke toilet renovatie hebben wij complete pakketten op maat en in iedere prijsklasse. In deze pakketten zijn alle aspecten belicht. Van het sanitair tot het tegelwerk. Ingericht met kwaliteit en design in het achterhoofd.

Onze complete budget toilet pakketten

Uiteraard leveren wij ook toiletten in de sfeervan luxe. Hieronder vindt u onze pakketten. De prijzen zijn inclusief installatie en andere benodigde middelen. Bent u opzoek naar iets anders in deze prijsklasse, vraag dan naar onze mogelijkheden.

Onze complete basis toilet pakketten

Bent u opzoek naar een basis toilet? Neem dan een kijkje bij onze basispakketten. De prijzen zijn inclusief installatie en andere benodigde middelen. Bent u opzoek naar iets anders in deze prijsklasse, vraag dan naar onze mogelijkheden.

Onze complete Deluxe uitvoeringen toiletten

Bent u opzoek naar een toilet renovatie gebouwd van topmerken? Bent u opzoek naar hoogwaardige kwaliteit? Wellicht zijn onze deluxe pakketten dan wat voor u! De prijzen zijn inclusief installatie en andere benodigde middelen. Bent u opzoek naar iets anders in deze prijsklasse, vraag dan naar onze mogelijkheden.